Gin-tonic botanicals

Gin-tonic botanicals

GIN & COCKTAIL BOTANICALS 

Onze gin botanicals zijn de perfecte mix van kruiden en specerijen om uw gin-tonic naar een hoger niveau te tillen. Deze zorgvuldig geselecteerde ingrediënten zijn van de hoogste kwaliteit en zorgen voor een heerlijke smaakervaring.

Deze botanicals zijn samengesteld uit een mix van klassieke en moderne smaken, waaronder jeneverbes, kardemom, citroen, sinaasappel, steranijs en limoen. Elke ingrediënt is met zorg gekozen om een ​​perfect uitgebalanceerde smaak te bieden. Met deze gin botanicals set kunt u uw eigen unieke gin-tonic creëren, precies naar jouw smaak. Voeg simpelweg een paar van deze botanicals toe aan uw gin-tonic en geniet van de heerlijke aroma's en smaken die vrijkomen.

Deze set wordt geleverd in een stijlvolle verpakking die perfect is als cadeau voor de gin-liefhebbers. Met deze botanicals kunt u thuis een heerlijke en professionele gin-tonic ervaring creëren, volledig naar eigen smaak! 

Glazen kistje met gin botanicals

Daarnaast hebben we ook een speciaal samengesteld kistje met cocktail botanicals. Hierbij werd vooral de nadruk gelegd op aroma-en kleursensaties om jouw cocktails naar een hoger niveau te tillen. Ook ideaal te gebruiken op cocktails met een schuimlaagje. Dit kistje bevat bloedsinaasappel, goudsbloem, pompelmoes, limoen, rozenknopjes en hibiscus. 

Glazen kistje met cocktail botanicals

Beide kistjes kun je op onze webshop terugvinden onder "giftboxen". Daarnaast vind je onder "dranken" ook heel wat Belgische gins terug, neem zeker een kijkje! 

Cheers! 

 

Terug naar blog