Gedroogde citrusschijfjes als de perfecte cocktail garnish

Gedroogde citrusschijfjes als de perfecte cocktail garnish

Gedroogde Citrusschijfjes als de Perfecte Cocktail Garnish

Ontdek Bohemer Botanicals: gedroogde citrusschijfjes - dé innovatie die jouw cocktails transformeert. Smaakvol, lang houdbaar

Gebruik je nog steeds verse citrusschijfjes in je cocktails of mocktails? Onze knapperige, veelzijdige gedroogde citrusschijfjes voegen niet alleen een extra smaak en geur toe aan je drankjes, maar bieden ook veel voordelen ten opzichte van vers fruit.

  1. Langere houdbaarheid: Een van de grootste voordelen van gedroogde citrus is de langere houdbaarheid in vergelijking met vers fruit. De zorgvuldig geselecteerde citroenen, limoenen … worden op een ambachtelijke manier gedroogd zonder toegevoegde stoffen. Dit proces behoudt niet alleen de natuurlijke smaken, maar verlengt ook de levensduur van de schijfjes, waardoor ze tot 1 jaar goed blijven in gesloten verpakking.
  2. Geen verspilling: Terwijl vers fruit snel bederft en tot veel verspilling leidt, bieden de gedroogde citrusschijfjes van Bohemer Botanicals een oplossing voor dit probleem. Daarnaast kunnen we ook maar liefst 4 keer zoveel schijfjes halen uit 1 vrucht.
  3. Mooie presentatie: Om jouw cocktails nog meer te kunnen onderscheiden is het uitzicht minstens even belangrijk! Gedroogde citrusschijfjes voegen niet alleen smaak toe aan je cocktail, maar dienen ook als prachtige garnering. De levendige kleuren en texturen van de gedroogde schijfjes voegen een extra dimensie toe aan je cocktail, waardoor ze “picture perfect” uitzien.
  4. Intense smaak en geur: Door het drogen worden de smaken geconcentreerd, waardoor een intensere en rijkere smaak en geur ontstaat.
  5. Veelzijdige toepassingen: Of je nu een klassieke gin-tonic, een verfrissende mocktail of een gedurfde whiskycocktail maakt, we hebben gedroogde schijfjes die passen bij elke creatie! De veelzijdigheid opent de deur naar creatieve combinaties, waardoor je als thuisbarman of professionele mixoloog eindeloos kunt experimenteren.

Met een perfecte balans tussen smaak, presentatie en praktisch gebruik, zijn deze gedroogde schijfjes een onmisbare toevoeging voor elke cocktail-liefhebber of barman. Wil je nog een stapje verder gaan? Voeg dan net dat tikkeltje meer toe door de gedroogde citrusschijfjes te combineren met ons assortiment gedroogde bloemen!

Cheers!

Terug naar blog